top of page
Пошук
Команда Дон Калабрія UA

Зустріч представників міжнародних фондів і місій Харківської області

Оновлено: 18 лип. 2020 р.


Міжнародні фонди, благодійні організації та місії Харківської області зустрілись 3 липня в офісі Східне регіональне представництво міжнародного фонду "Відродження". Під час зустрічі обговорили поточну ситуацію в гуманітарній сфері області і можливі шляхи співробітництва.

Руслан Лавлінський розповів, що БО БФ "Дон Калабрія Україна" надає гуманітарну та психологічну допомогу родинам, що опинились у складних життєвих обставинах.

Денис Ткачев засвідчив, що програми GIZ згортають свої проекти у Харкові до кінця 2019 року. Діяльність, натомість, продовжиться у Луганській і Донецькій області з державною службою надзвичайних ситуацій, професійній перепідготовці, психосоціальній підтримці.

Вартан Мурадян УВКБ ООН, розповів про роботу з біженцями, внутрішньо переміщеними особами і особами без громадянства, їх юридичну підтримку.

Юрій Ферчук зробив акцент на конкурсі з мобілізації громад, підтримці молодіжної політики в області і можливості інфраструктурних проектів для ВПО.

Вячеслав Курінний надав інформацію про підтримку проектів European Endowment For Democracy Подаватись можуть організації, які не підтримали інші фонди. Проекти повинні бути пов’язані з розвитком демократії.

Сергій Гульчук разповів про діяльность Kyiv Dialogue у Харківській області, зокрема, з розвитку третіх місць і міських простів.

Олена Расказова розповіла про програми і грантерів Міжнародний фонд "Відродження"

28 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page