top of page
Пошук
Команда Дон Калабрія UA

Гуманітарна допомога Харківська обл.

Оновлено: 2 квіт. 2022 р.


Пам'ятаєте, ми писали, про цілий вагон гуманітарної допомоги до Харкова?

Хочемо поділитися куди ми направили допомогу і хто отримав

Перший напрям - громади та селища

Так, наприклад, до нас звернулися жителі та активісти 8 невеличких поселень, що знаходяться впритул до міста.

За минулий тиждень силами небайдужих волонтерів ми змогли забезпечити 1880 осіб гуманітарною допомогою, які в наслідок війни опинилися на межі виживання.

У селі Логачівка, Роганської територіальної громади Харківської області понад 300 мешканців отримали гуманітарну допомогу. 150 сімей були забезпечені базовими та вкрай важливими речами та продуктовими наборами, які неможливо придбати, навіть тим, в кого є кошти.

У селі Сіряки приблизно 280 осіб отримали продукти харчування, товари першої необхідності, дитяче харчування та підгузки та засоби гігієни.

У селі Гаврилівка понад 600 осіб отримали найнеобхідніше для життя та побуту людей. Зокрема - це продукти харчування, питна вода, засоби домашнього побуту, індивідуальної гігієни, господарські та дитячі товари, ковдри, які неможливо придбати в їх селі, бо туди вже місяць не завозять провізію.

Селище Пономаренки, на 60 будинків, близько 150 осіб. Також на одній із крайніх вулиць селища Логачівка, 11 будинків, близько 35 осіб, у зв'язку з тим, що минулого разу люди не підійшли та не отримали гуманітарної допомоги.

Адресно надали допомогу 5 сім'ям у селищі Федорці — близько 15 осіб. І ще адресно завезли допомогу сім'ї з 2-х людей з Горизонту, які вимушено тимчасово живуть удома.

Понад 500 осіб у м. Мерефі, Верхній та Нижній Озеряні отримали допомогу у вигляді: продуктів харчування, засобів гігієни, господарських товарів.


Завдяки місцевим активістам трохи більше родин отримали шанс на життя. Сердечну вдячність ми також висловлюємо Стрийська міська рада, Ірині Карнауховій та волонтерам, які змогли організувати передачу гуманітарної допомоги від усіх небайдужих людей.

5 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page