top of page
Пошук
Команда Дон Калабрія UA

Ворк-шоп "Арт – терапевтичні методи та техніки в роботі з постраждалими від насилля молоді


Незважаючи на військові дії, ми продовжуємо свою роботу. Надаємо можливості з підвищення компетенцій для спеціалістів фонду та інших фахівців, які працюють з дітьми, які стали свідками насильницьких дій або травмуючих подій.


Нещодавно, провели серію семінарів. Метою яких було - пояснити учасникам особливості стану дітей різного віку та надати їм дієві алгоритми роботи з дітьми та підлітками, які стали свідками насильницьких дій або знаходяться в кризовій ситуації.


В межах навчання ми працювали з арт-терапевтичними тезніками:

• Можливості казкотерапії для роботи з дітьми.

• Ресурсні методики у роботі з дітьми.

• Методи артерапевтичної допомоги при роботі з відреагуванням травмуючого досвіду.


Ми змогли ознайомитися з принципами написання терапевтичних казок, які можуть надати дитині підтримку у кризовій ситуації. Отримали практичні знання та вправи для роботи з дітьми, які допомагають у покращенні психоемоційного стану дитини.

Завдяки онлайн навчанню ми долучили спеціалістів, які знаходяться у різних куточках України, у тому числі на територіях активних бойових дій. Ми дуже вдячні учасникам за їх цікавість до курсу та включеність у процес.


Проект "Молодь будує своє життя" #operadoncalabria #intesasanpaolo #fondodibeneficenza #ragazzicostruiamolanostravita


Навчання відбувалося у рамках: «WE ACT: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» — це 1,5-річна програма, що впроваджується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, основними завданнями якої є надання екстреної підтримки з урахуванням гендерних аспектів внаслідок кризи, спричиненої COVID-19, та зміцнення гендерної рівності в Україні.


7 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page